FOTO: Caravană de promovare a carierei militare în mai multe licee din județ

În perioada 17 – 25 aprilie, Centrul Militar Județean Bistrița-Năsăud a derulat, în colaborare cu Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, în mai multe licee din județ, o serie de acțivități de promovare a carierei militare.

“Caravana militară” a ajuns la Colegiul Naţional ”Liviu Rebreanu” Bistriţa, Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Beclean, Colegiul Naţional ”George Coşbuc” Năsăud, Liceul ”Radu Petrescu” Prundu Bârgăului şi Liceul Tehnologic ”Florian Porcius” Rodna.

”Caravana militară a reprezentat o activitate care a cuprins o informare corectă, oportună și transparentă, atât din partea personalului recrutor din cadrul Biroului Informare-Recrutare, cât şi din partea militarilor Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” participanţi la activitate. Informațiile prezentate au atins aspecte din viața de militar, prezentare de tehnică şi materiale, menite să-i ghideze pe tinerii elevi către o carieră militară. În cadrul atelierelor organizate, elevii liceelor au avut oportunitatea de a parcurge traseul aplicativ-militar, probă ce se regăseşte la admiterea în învăţământul militar, având ca scop testarea abilităţilor şi deprinderilor cât şi familiarizarea cu această probă”, au precizat reprezentanții Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!