FOTO: Ceremonial militar și avansări în grad la Bistrița, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Miercuri, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Gelu-Voievod” Bistrița-Năsăud a avut loc un ceremonial militar și o activitate de avansare în grad a unor cadre.

”Au fost avansate în grad, înaintea expirării stagiului minim, 11 cadre (un ofițer și 10 subofițeri). Printre cei avansați cu această ocazie se află Adrian (n.r. – plt. maj. Cârcu Leon Adrian), un coleg care își aniversează chiar astăzi ziua de naștere! Îl felicităm pentru această dublă aniversare și îi urăm mult succes în activitate! Totodată, îi felicităm și le urăm un sincer La mulți ani, tuturor colegilor care astăzi au fost avansați în grad și de asemenea tuturor jandarmilor”, a precizat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud.

Această activitate a încheiat seria de evenimente organizate în județ cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române și care s-au desfășurat pe parcursul ultimei săptămâni.

Premergător Zilei Jandarmeriei Române au fost organizate activități sportive interne cu participarea cadrelor unității (crossfit, minifotbal), precum și puncte de informare în spațiul public (în municipiul Bistrița, Beclean și Prundu Bârgăului). Totodată, comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistriţa-Năsăud a organizat și o întâlnire de suflet a cadrelor care au trecut în rezervă cu cele care încă se află în activitate.

Jandarmeria Română a împlinit anul acesta 174 de ani de la înființare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!