FOTO: Coadă la deschiderea primei hiperfarmacii din Bistrița

A fost coadă, vineri dimineața, la deschiderea primei hiperfarmacii din municipiul Bistrița, situată în centrul comercial OK Shopping Center. Atrași de promisiunea unui voucher de 100 de lei, sute de oameni au luat cu asalt noua unitate.

Este ceea ce se numeşte succes la public. Deschiderea Dr. Max Farmacie din OK Shopping Center Bistrita a adunat astăzi sute de oameni încă la prima oră. Este prima hiperfarmacie Dr. Max din județ, oferind peste 20.000 de produse pentru sănătate, îngrijire și frumusețe la prețuri accesibile. Pentru a marca momentul, primii 300 de cumpărători au primit câte un voucher în valoare de 100 de lei la achiziționarea de produse de doar 10 lei. Cu toate că numărul cumpărătorilor a depășit orice așteptare, prezenţa numeroșilor farmaciști și consultanți a făcut ca timpii de așteptare să fie scurţi. Ofertele continuă la Dr. Max Farmacie, aşa că, dacă nu vă număraţi printre primii 300 (numărul fiind deja epuizat), cu siguranţă, veţi găsi foarte multe produse şi branduri noi în Bistriţa, iar preţurile sunt foarte bune!”, au transmis reprezentanții OK Shopping Center.

Lanțul de farmacii Dr. Max este prezent în șase țări din Europa. În Romania, Dr. Max deține circa 900 de farmacii și oferă acces la un sortiment larg de produse și servicii farmaceutice.

FOTO: OK Shopping Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *