FOTO: Cum și-a recompensat Leoni angajații? Ce cadouri au primit circa 80 de angajați de Moș Nicolae?

De-a lungul anilor, compania Leoni a organizat diferite acțiuni prin intermediul cărora le-a arătat angajaților săi aprecierea și recunoștința față de efortul depus în procesul de producție.

Procesul Îmbunătățirii Prezenței (PIP) vine să recompenseze prezența neîntreruptă a angajaților pe parcursul unui an. Pe lângă ziua liberă (ziua PIP), în ultimele șase luni, compania a oferit fiecărui angajat posibilitatea de a participa la o tombolă cu premii substanțiale.

Extragerea câștigătorilor a avut loc de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, iar câștigătorii tombolei au intrat deja în posesia premiilor, acestea fiind substanțiale.

”În cadrul fabricii noastre a avut loc o acțiune de amploare prin intermediul căreia angajații care în ultimele șase luni au respectat criteriile Tombolei PIP au intrat în posesia premiilor anunțate în urma tragerii la sorți” au precizat reprezentanți ai companiei pe o rețea de socializare.

Moșul a adus zâmbetul pe buzele a peste 80 dintre angajații companiei datorită premiilor consistente, precum combine frigorifice, televizoare, mașini de spălat, laptop-uri, tablete sau telefoane mobile.

Acțiunea desfășurată pentru angajații Leoni câțiva ani la rând vine să încurajeze Procesul de Îmbunătățire a Prezenței.

FOTO: Leoni Bistrița

error: Content is protected !!