FOTO: De pe Pârtia Cocoș, direct la spital! Zi plină pentru echipajele de intervenție

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, după ce s-au accidentat în timp ce se aflau la schi pe Pârtia Cocoș din Complexul Wonderland – Unirea. 

Pe parcursul zilei de sâmbătă, echipaje aparținând Serviciilor Salvamont Bistrița-Năsăud și Ambulanța Bistrița-Năsăud au intervenit la mai multe solicitări venite din partea unor persoane care s-au accidentat în timp ce se aflau la schi.

”Echipajele Ambulanței au fost solicitate în patru rânduri pe Pârtia Cocoș pentru a asigura asistență medicală de urgență la persoane accidentate. Din fericire, nu au fost cazuri grave, amenințătoare de viață”, au precizat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

În toate aceste cazuri, persoanele accidentate au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru investigații de specialitate.

Pârtia mare de schi din Complexul Wonderland a fost deschisă joi, 23 ianuarie, iar pârtie mică deservită de o instalație tip teleschi funcționează încă din data de 17 ianuarie. Primăria Bistrița a anunțat că în acest sfârșit de săptămână pârtia va fi deschisă în intervalul orar 09:00 – 16:00.

Despre programul Pârtiei de schi Cocoș, precum și despre tarife, Ziar de Bistrița a mai scris:

FOTO/VIDEO: Pârtia de schi Cocoș, deschisă. Primarul Crețu spune că aceasta poate concura cu oricare altă pârtie din străinătate. ”Dacă nu plouă, putem schia o lună sau chiar mai mult pe ea!”

FOTO: Salvamont Bistrița-Năsăud