FOTO: Dorin Vlașin și-a depus candidatura pentru al doilea mandat de primar al orașului Năsăud

Liberalii din Bistrița-Năsăud au fost, duminică, alături de Dorin Vlașin, care și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de primar al Năsăudului. Totodată, a fost înregistrată și lista PNL pentru funcțiile de consilieri locali.

La eveniment au fost prezenți președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, care candidează pentru un nou mandat la Primăria Bistrița, deputatul Robert Sighiartău – candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, dar și numeroși membri ai partidului din organizația județeană și locală.

În cei trei an și jumătate de când am preluat mandatul de primar, Năsăud a ajuns pe drumul cel bun. Năsăudul se dezvoltă. În Năsăud, administrația face performanță. Am reușit să aducem foarte multe finanțări pentru școlile din oraș, pentru spital, pentru infrastructură. Am reușit să depunem noi proiecte de investiții pentru finanțare, și am semnat contracte de peste 30 milioane de euro. Așa cum am spus și acum trei ani și jumătate, trebuie să punem Năsăudul pe hartă. Am toată priceperea și determinarea să facem administrație la un alt nivel și să dezvoltăm în continuare orașul Năsăud”, a spus Dorin Vlașin.

“Dorin Vlașin este un om tânăr, un om vrednic, un om care a demonstrat că se poate, un om care pune suflet în tot ceea ce face. În toată aceasta perioadă am ținut aproape de Dorin Vlașin, așa cum și el a ținut aproape de mine și de Robert Sighiartău. Mereu s-a deplasat la București, la ministere, are o relaţie foarte bună cu mulți miniștri din Guvernul României. Este un om respectat la nivelul guvernului, este un om respectat la nivelul Partidului Național Liberal. Este într-adevăr un om care poate fi numit lider, nu doar primar al oraşului Năsăud. De astfel de oameni are nevoie Năsăudul”. Să nu uităm că Năsăudul este o veche vatră românească, un punct important pentru românism, este orașul academicienilor. Îi dorim lui Dorin Vlașin mult, mult succes, pentru ca Năsăudul să înflorească!”, a spus Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița și preşedintele PNL Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!