FOTO: Două autoturisme, implicate într-un accident produs în localitatea Șieu

https://www.ziardebistrita.ro/foto-doua-autoturisme-implicate-intr-un-accident-produs-in-localitatea-sieu/

Sâmbătă, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe DJ 154, pe raza localității Șieu. Un bărbat a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

În urma primelor verificări efectuate la fața locului a rezultat faptul că pe DJ 154, în localitatea Șieu, un bărbat în vârstă se 58 de ani, din Archiud, care conducea un autoturism pe direcția Șieu-Mărișelu, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de un tânăr de 26 de ani”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Nsăud.

În accident au fost implicate trei persoane, însă doar una a fost rănită, fiind vorbva despre bărbatul de 58 de ani. La fața locului au intervenit echipaje medicale din cadrul Serviciului Județean de ambulanță Bistrița-Năsăud.

”La accidentul de la Șieu, echipajele SAJ au găsit trei victime, conștiente, stabile hemodinamic și respirator. Două dintre victime prezentau leziuni minore și au refuzat transportul la spital. Doar o victimă, bărbat de 58 ani, a fost transportat la spital cu traumatism de hemitorace drept și excoriații”, a declarat reprezentanții SAJ Bistrița-Năsăud.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările Serviciul Rutier.

FOTO: IPJ B-N

error: Content is protected !!