FOTO: Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier petrecut în Josenii Bârgăului

În această dimineață, un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut pe DN 17, în localitatea Josenii Bârgăului. Șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens unde a lovit o altă mașină care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, ambele autoturisme au ajuns în afara părții carosabile.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor. Opt persoane se aflau în ambele mașini, două dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajele de interventie au găsit opt persoane în afara autoturismelor. Dintre acestea, două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Bistrița pentru investigatii medicale suplimentare” informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Este vorba despre o femeie de 79 de ani și încă una de 48 de ani.

De asemenea, la locul accidentului au ajuns și polițiștii, care i-au testat cu aparatul etilotest pe ambii șoferi, rezultatele fiind negative.

”Șoferul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens unde a intra în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. Din accident a rezultat rănirea a două persoane pasagere în autoturismul care circula regulamentar. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative” a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: ISU B-N

error: Content is protected !!