FOTO: Două grupe de grădiniță la Strâmba, din septembrie

În localitatea Strâmba, comuna Josenii Bârgăului, din septembrie, vor funcționa două grupe de grădiniță – una cu program normal și alta cu program prelungit, anunță directorul Școlii Gimnaziale Josenii Bârgăului, prof. Veronica Bălan.

Copilașii care vor frecventa aceste grupe vor avea parte de condiții foarte bune.

Standardele de utilare și întreaga clădire sunt la nivel european cu dotări de ultimă oră – mobilier, echipamente, utilități. Copiii dvs vor beneficia de cele mai bune condiții. Părinții care vor dori să opteze pentru grupa cu program prelungit sunt rugați să se prezinte de luni, 28 august, la secretariatul școlii de centru pentru a depune o cerere cu scopul a avea o evidență cât mai clară pentru începutul de an școlar. Menționăm că primim copii din toată comuna Josenii Bârgăului, drumul este reabilitat, accesul este foarte ușor”, a precizat prof. Veronica Bălan.

Investiția în construcția grădiniței aparține Primăriei Josenii Bârgăului.

”Mulțumim domnului primar Nicolae Vrîncean și echipei dumnealui din Primăria Josenii Bârgăului pentru ideea construcției acestei grădinițe care va aduce un plus de educație și civilizație comunității noastre. Copiii comunei merită tot ce e mai bun”, a mai precizat directorul Școlii Gimnaziale Josenii Bârgăului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!