FOTO: Elevi, sportivi și antrenori, premiați de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

După ce a premiat aproape 200 de elevi olimpici și încă circa 150 de profesori care i-au coordonat pe copii, Consiliul Judeţean Bistrița-Năsăud continuă să recompenseze performanța. Administrația județeană a oferit premii și elevilor care au obținut primele trei locuri la examenele naționale, precum și unor sportivi cu rezultate bune. De asemenea, pentru efortul depus au fost recompensați și antrenorii care i-au pregătit pe sportivi.

Festivitatea de premiere a avut loc miercuri, la Palatul Administrativ, în prezența președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a vicepreședinților Camelia Tabără și Ciprian Kecskes Simionca, precum și a șefului Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Cristian Nicula, și directorului Direcției Județene de Sport Bistrița-Năsăud, Annamaria Antal.

”Vă felicit pe toți pentru eforturile depuse de-a lungul anilor și pentru rezultatele obţinute în anul în curs. Și Consiliul Judeţean face eforturile necesare pentru a sprijini și a stimula performanţa. Făcând referire la cei care ați performat la examenele naționale, mă bucur mult pentru rezultatele voastre și pentru că faceți parte din categoria celor care înțeleg că, pentru a reuși în viață și a avea un  viitor și o carieră predictibilă, există o singură variantă de succes – cea a muncii și a rezultatelor dobândite prin muncă. Deși în ultimii ani se promovează pe la televizor reușita în viață în alt mod, eu nu vă recomand această variantă, ci vă încurajez să continuați pe drumul pe care ați început să mergeți. Aceasta este varianta de succes care vă va aduce satisfacții. (…) Îi felicit și pe cei care au obținut performanțe remarcabile în sport, la campionatele europene, mondiale la sporturile olimpice. (…) Suntem mândri și vă mulţumim pentru tot ceea ce faceţi. (…) Prin gestul nostru încercăm să vă arătăm că vă respectăm pentru eforturile pe care le-ați făcut. (…) Suntem deja la cea de-a 10-a ediţie, nici nu mi-am dat seama că a trecut atât de mult timp de când am început să premiem performerii în educaţie şi sport”, le-a transmis preşedintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, celor prezenți în sala Palatului Administrativ.

Au fost premiați elevii care s-au clasat pe primele trei locuri la examenul de Evaluare Națională și la cel de Bacalaureat. Premiile au constat în bani, fiind vorba despre sume cuprinse între 1.000 de lei și 2.500 de lei.

De asemenea, au fost premiați și sportivii care au obținut rezultate deosebite la competițiile sportive din acest an, premii fiind acordate și antrenorilor care i-au pregătit pe aceștia, după cum urmează:

Valoarea totală a recompenselor financiare acordate de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud s-a ridicat la suma de aproximativ 83.000 de lei, banii fiind asigurați din bugetul județului.

La începutul acestei săptămâni, administrația județeană a premiat și aproape 200 de elevi olimpici și circa 150 de profesori care i-au îndrumat pe aceștia.

FOTO: Aproape 200 de elevi și circa 150 de profesori din Bistrița-Năsăud au primit diplome și stimulente financiare de la Consiliul Județean