FOTO: Femeie accidentată de o mașină în localitatea Tiha Bârgăului

O femeie de 50 de ani a fost accidentată de un autoturism în timp ce încerca să traverseze neregulamentar DN 17. Accidentul s-a produs pe raza localității Tiha Bârgăului.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat că ”un bărbat de 29 de ani, din Tureac, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 50 de ani, din localitate, care s-ar fi angajat în traversare neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Femeia nu a putut fi testată, fiind transportată la spital.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor de la Garda de Intervenție Prundu Bârgaului și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Femeia a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportată la spital.

Continuă cercetările polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

ACTUALIZARE

Starea femeii este gravă. „Femeia accidentată în această seară în localitatea Tiha Bârgăului, în vârstă de 50 de ani, a ajuns la UPU Bistrița în state gravă, în comă profundă, cu un traumatism craniofacial sever. A fost intubată și este supusă investigațiilor medicale de specialitate. Cel mai probabil, va rămâne internată la Secția Anestezie-Terapie Intensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

FOTO: IPJ B-N

error: Content is protected !!