FOTO: Final de carieră didactică pentru profesoara Camelia Tabără, după 40 de ani petrecuți în învățământ

Profesoara Camelia Tabără de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” (CNAM) din Bistrița și-a luat adio de la cariera sa didactică. După circa 40 de ani petrecuți în învățământ, aceasta s-a retras de la catedră, alegând să se pensioneze.

Din cei 40 de ani în care Camelia Tabără a activat ca profesor de fizică, 37 i-a petrecut la CNAM și a fost chiar și director al unității de învățământ vreme de 12 ani, dar a condus și Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud timp de 5 ani.

În prezent, Camelia Tabără este vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, funcție pe care o va deține cel puțin până în toamnă, când își vor prelua mandatele noii aleși.

În promoția 2024 a CNAM s-au mai pensionat și alte patru cadre didactice.

O nouă perspectivă se deschide unei echipe din generația de aur a CNAM: Camelia Buidan, Oltița Curtuiuș, Garofița Dragonici, Judit Lungu, Camelia Tabără au dat adâncime misiunii de educator, au realizat performanțe, au format generații de medici, specialiști în diverse domenii și au edificat un liceu de 10 din inima centenarului! Reverență, stimate doamne profesoare, și un călduros La mulți ani!”, a transmis conducerea CNAM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!