FOTO: Grădiniță nouă la Sângeorz-Băi, printr-o investiție de peste jumătate de milion de euro

O grădiniță nouă a fost construită în orașul Sângeorz-Băi, prin intermediul unui proiect finanțat din fonduri europene în valoare de peste jumătate de milion de euro.

Lucrările de construcție a noii grădinițe au început în toamna anului 2020, în prezent acestea fiind finalizate și recepționate de administrația locală din Sângeorz-Băi.

”Astăzi, 31 august, s-au recepționat lucrările la Grădinița cu program normal de pe strada Carpaților. Proiectul intitulat “Construire și dotare Grădiniță în orașul Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud” a fost finanțat prin Programul Operațional 2014 – 2020, valoarea investiției fiind de 2.669.945,99 lei + TVA”, a precizat Primăria Sângeorz-Băi.

Proiectul a urmărit crearea unui cadru optim pentru educație și formare și amenajarea unui spațiu special destinat activității învățământului preșcolar.

”Astăzi avem o grădiniță nouă, dotată corespunzător pentru ca activitatea educativă să aibă loc în cele mai bune condiții, atât pentru cadrele didactice, cât și pentru copilași. Toate aceste investiții contribuie la calitatea vieții locuitorilor orașului Sângeorz-Băi și la îmbunătățirea condițiilor de trai, iar echipa de implementare a proiectelor din cadrul Primăriei Sângeorz-Băi lucrează necondiționat la ducerea la bun sfârșit a acestor investiții, pentru care au depus timp și dedicare, interes și dorință în realizarea lor”, a mai adăugat Primăria Sângeorz-Băi.

În perioada următoare, Primăria Sângeorz-Băi va recepționa și alte obiective de investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!