FOTO: Grinzile podului peste râul Someş, care face parte din viitoarea centură ocolitoare a orașului Beclean, s-au prăbușit în urma vijeliei

Grinzile podului peste râul Someş, care face parte din viitoarea centură ocolitoare a orașului Beclean, s-au prăbușit în urma vijeliei de joi.

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, spune că nu a fost afectată structura de rezistenţă a podului și că lucrarea va continua fără a se decala termenul de finalizare a investiției.

Doresc să aduc câteva lămuriri legate de situația apărută după vijelia extremă care a adus pagube semnificative în tot orașul Beclean – copaci rupți din rădăcină, acoperișuri smulse de vânt și altele. Totodată s-a creat o tornadă pe cursul râului Someșul, în dreptul podului care se află în construcție. Ca să fie bine înțeles… Nu s-a prăbușit centura, ci grinzile care erau ancorate pe pilonii de susținere și au fost ridicate de tornada formată. Este un accident tehnic care va fi remediat de constructor în perioada imediat următoare. Stați liniștiți! Se vor așeza la loc grinzi noi și lucrarea va continua, fără a se decala termene, în toți parametrii săi tehnico-calitativi”, a precizat primarul Nicolae Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!