FOTO: Incendiu la Budacu de Sus. Pagube la trei case

Un puternic incendiu a izbucnit marți în localitatea Budacu de Sus, comuna Dumitrița, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Inițial, printr-un apel la 112 s-a anunțat că incendiul a izbucnit la o singură casă, însă focul s-a extins până la sosirea echipajelor de intervenție și a cuprins și o altă casă învecinată. De asemenea, pagube au fost înregistrate și la o a treia casă situată în apropiere.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu trei autospeciale de stins incendii și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Când au ajuns pompierii la locul solicitării incendiul se manifesta generalizat la o casă și era extins la acoperișul casei învecinate. În urma incendiului a ars casa în totalitate pe o suprafață de aproximativ 60 mp, a fost afectat acoperișul celei de-a doua case pe o suprafață de aproximativ 25 mp și un perete din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp. La a treia casă aflată în apropiere, din cauza efectului termic s-au deteriorat elemente de acoperiș din plastic și un gem termopan”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Din fericire, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!