FOTO: La Bistrița s-au sărbătorit 100 de ani de la înființarea primei biserici penticostale din România

Cultul Penticostal a sărbătorit, duminică, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Sala Polivalentă din municipiul Bistrița, 100 de ani de la înființarea primei biserici penticostale din România. 

Numeroși penticostali din județul Bistrița-Năsăud au luat parte la eveniment, centenarul fiind marcat prin predici și cântări ale corurilor bisericești.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și deputatul PSD Bogdan Ivan, care au transmis mesaje cu această ocazie.

”Centenarul Bisericilor Penticostale din România – 100 de ani comemorați prin predici și cântece, către Dumnezeu și către cei apropiați. În mijlocul comunității de penticostali din Bistrița-Năsăud s-a simțit că Dumnezeu este printre noi, iar la acest moment de sărbătoare, 100 de ani de la înființarea primei biserici penticostale din România, vă mulțumesc că m-ați primit în mijlocul vostru. Felicitări tuturor pentru credința voastră și domnului Victor Cîmpean, pastor coordonator Județean în Cultul Penticostal din Bistrița-Năsăud, pentru grija și iubirea pe care o purtați Bisericii “Sfânta Treime” din Bistrița și fraților penticostali. Rămâneți în continuare un model pentru frații penticostali, iar Biblia bază, în tot ceea ce faceți. Mulțumim, Vasile Bojor, președintele Cultului Penticostal Regional și Ardelean Moise, președintele Cultului Penticostal din România pentru tot ceea ce faceți și pentru prezența dumneavoastră în rândul fraților penticostali din județul Bistrița-Năsăud. Vă doresc tuturor, la mulți ani, înainte în împlinirea cuvântului Lui Dumnezeu!”, a transmis Emil Radu Moldovan.

Să nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta si cu adevărul (1 Ioan 3:18). Cultul Creștin Penticostal a celebrat 100 de ani de la înființarea primei biserici penticostale din țară. Cântări ale corurilor bisericești au răsunat în Sala Polivalenta de la Bistrița cu ocazia centenarului. Mă bucur că am putut fi prezent la o asemenea manifestație și sunt recunoscător pentru invitația primită. Doamne ajută!”, a transmis și deputatul Bogdan Ivan.