FOTO: La Bistrița se realizează cablajele necesare primului model de SUV Rolls Royce

În acest an, în cadrul companiei LEONI Bistrița a început producția de carset-uri prototip și preserie pentru primul SUV din gama Rolls Royce.

Potrivit Leoni, șeful de segment, Anca Șerban, informează că ”angajații din cadrul segmentului BMW6/35UP și-au adus aportul în realizarea a circa 1.000 de asemenea cablaje de dimensiuni mai mici folosite la cel mai nou model din cunoscuta gamă Premium. Nu demult, echipa care s-a implicat în confecționarea noului produs pentru modelul RR31 s-a bucurat de aprecierea clientului englez, venit la Bistrița pentru a verifica faza actulă de proiect”.

De asemenea, reprezentanții companiei mai precizează că ”potrivit project leader-ului Daniel Nechita, clientul a validat prima fază de preserie, în acest moment echipa din 35UP lucrând la cea de-a doua fază din cele patru existente. Ca o încununare a succesului, două angajate din cadrul proiectului, respectiv Clara Popanton – Inginer Calitate și Floarea Buhai – Team Facilitator prototip, au fost solicitate să ofere suport în Marea Britanie la asamblarea cablajelor în caroserie, chiar în fabrica Rolls Royce”.

Leoni este cel mai mare angajator din județul Bistrița-Năsăud.

Sursa: Facebook – Leoni Bistrița

error: Content is protected !!