FOTO: Liceul Tehnologic Agricol și Crucea Roșie Bistrița-Năsăud derulează campania ”Întinde mâna, pentru o cauză bună!” Cum puteți ajuta?

Liceul Tehnologic Agricol și Crucea Roșie Bistrița-Năsăud derulează o campanie prin intermediul căreia vor să vină în sprijinul familiilor nevoiașe, a persoanelor vârstnice sau a celor cu nevoi speciale.

Campania este intitulată ”ÎNTINDE MÂNA, PENTRU O CAUZĂ BUNĂ!” și prin intermediul acesteia, toți cei care vor să ajute pot dona alimente neperisabile (făină, ulei, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne sau pește, conserve de legume, biscuiți) și produse de igienă (săpun solid, detergent, produse de curățenie) pentru familii nevoiaşe din județul Bistrița-Năsăud, persoanele din centrele pentru vârstnici și persoane cu nevoi speciale instituționalizate.

Campania a debutat la finele lunii februarie, iar donații se mai pot face până pe data de 25 martie.

Părinții, elevii, cadrele didactice din toate școlile județului Bistrița-Năsăud pot susține campania. Potrivit organizatorilor, ”fiecare școală va colecta produsele la nivelul unității urmând ca acestea să fie duse la Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița. La finalul campaniei de colectare, în data de 29 martie 2019, reprezentanții fiecărei școli implicate alături de Crucea Roșie Bistrița vor distribui produsele colectate”

Cu toate că abia a început campania, într-un timp scurt s-a colectat o cantitate importantă de produse.

FOTO: Liceul Tehnologic Agricol Bistrița

error: Content is protected !!