FOTO: Mai multe persoane implicate într-un accident produs la Tureac

Mai multe persoane au fost implicate, vineri, într-un accident rutier produs în localitatea Tureac.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au fost direcționate două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului.

În urma accidentului rutier au rezultat două victime de sex feminin, cod roșu și cod galben. Au fost stabilizate și evacuate la UPU SMURD Bistrita pentru îngrijiri și investigații medicale amănunțite. Tot la spital sunt transportate în acest moment alte patru persoane – doi adulti și doi copii, implicați în același accident rutier – în afara oricărui pericol – cod verde, pentru investigații medicale amănunțite. La locul interventiei a fost direcționat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrita – Nasaud ( a preluat victima de cod galben)”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul rutier.

ACTUALIZARE 1

Astăzi, 2 iunie, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui accident rutier, în localitatea Tureac. Din primele date, o femeie, de 32 de ani, din, Lunca Leșului, în timp pe conducea un autoturism, pe o stradă din Tureac, ajunsă în intersecția cu Drumul Național 17, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani, din Bistrița. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto, a unei pasagere din auto condus de femeie și a altor trei pasageri din autoturismul condus de bărbatul din Bistrița. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările în acest caz sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, în urma accidentului rutier petrecut în localitatea Tureac, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost aduse cinci persoane, care au beneficiat de investigații clinice și paraclinice amănunțite:

  • femeie de 47 de ani, diagnosticată cu contuzii și excoriații la ambii genunchi, contuzie de cot drept cu edem adiacent; a fost externată cu recomandări la domiciliu;
  • minor în vârstă de 7 ani, diagnosticat cu contuzie suprasternală și excoriație la genunchiul drept; a fost externat cu recomandări medicale la domiciliu;
  • minoră în vârstă de 8 ani, clinic sănătoasă în urma accidentului; a fost de asemenea externată cu recomandări și a plecat la domiciliu însoțită de tatăl său, bărbatul de 49 implicat în accident, acesta refuzând consultul la spital;
  • femeie de 34 ani, diagnosticată cu contuzii la ambii genunchi, entorsă de antepicior stâng; i-a fost aplicat gips și a fost externată cu recomandări la domiciliu;
  • femeie în vârstă de 32 ani, diagnosticată cu traumatism craniofacial minor, epistaxis remis spontan, excoriații faciale, contuzie toraco- abdominală, fractură cominutivă la umărul drept, fractură fără deplasare la maleola internă de la glezna dreaptă; va rămâne internată în Secția Ortopedie și traumatologie.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!