FOTO/VIDEO: Marșul ”Dependent de o viață sănătoasă”, pe străzile din Bistrița

Circa 500 de elevi și profesori ai Liceului cu Program Sportiv Bistrița au participat, marți, la marșul ”Dependent de o viață sănătoasă” care s-a desfășurat pe străzile din municipiu.

Marșul a început în curtea unității școlare și s-a încheiat în Pădurea Schullerwald, elevii fiind însoțiți pe tot parcursul traseului de polițiști și jandarmi.

”Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au participat la marșul organizat de Liceul cu Program Sportiv, iar polițiștii de la Biroul Rutier Bistrița și jandarmii au avut grijă ca pe traseul parcurs de la liceu și până în Pădurea-parc Schullerwald, cei aproximativ 500 de elevi și profesori participanți să fie în siguranță. Totodată, colegul nostru de la Biroul Siguranță Școlară, inspector de poliție Alexandru Sfrengeu, a participat și la crosul organizat în cadrul aceluiași proiect, sub sloganul ”Dependent de o viață sănătoasă””, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Activitatea a făcut parte dintr-un proiect mai amplu derulat de Liceul cu Program Sportiv Bistrița, intitulat „Stai departe de tentații”. Scopul acestui proiect este de a preveni consumul de droguri în rândul elevilor și al tinerilor, dar și de a promova sportul ca modalitate sănătoasă de a petrece timpul liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!