FOTO: Mașină răsturnată între Matei și Corvinești. O femeie a fost rănită

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs vineri pe un drum județean care leagă localitățile Matei de Corvinești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, un autoturism s-a răsturnat, la fața locului intervenind echipaje de la Punctul de Lucru Lechința.

În urma accidentului, o femeie a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victima, o femeie în vârstă de aproximativ 23 de ani, a fost găsită in afara autoturismului, scoasă de către alte persoane / participanți la trafic din mașină răsturnată pe plafon. Prezenta un traumatism cranian, suspiciune de fractura clavicula și alte traumatisme rezultate în urma accidentului. Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat-o și după stabilizare, a transportat-o la UPU SMURD Bistrița”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Tânăra implicată în accidentul rutier petrecut între localitățile Matei și Corvinești a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița în stare stabilă, conștientă și cooperantă.

Aceasta a fost evaluată medical și imagistic, stabilindu-se că a suferit un traumatism craniocerebral minor, hematom la nivelul craniului și contuzie la nivelul hemitoracelui stâng, cu fractură claviculară. I-a fost administrat tratament specific și ulterior a fost externată cu recomandări medicale”, a transmis Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!