FOTO: Parking-ul etajat din Prundu Bârgăului, gata în proporție de 90 la sută. Cum arată?

 

 

Un proiect important al Primăriei Prundu Bârgăului, care prevede amenajarea unui parking auto în zona blocurilor “La Baltă”, este aproape de final, lucrările fiind realizate în proporție de 90 la sută.

Proiectul “Modernizare și amenajare acces pietonal, acces rutier și spații de parcaje în zona blocurilor La Baltă în comuna Prundu Bîrgăului” este realizat cu fonduri din bugetul local, valoarea investiției fiind de aproximativ un milion de lei.

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, a anunțat că lucrările de amenajare a parcării sunt pe ultima sută de metri, aceasta urmând să ofere 60 de locuri de parcare – 32 de locuri la parter și 28 la etaj.

De asemenea, proiectul prevede și realizarea a încă 81 de locuri de parcare la nivelul solului, astfel că, în final, vor fi amenajate un număr total de 141 de locuri de parcare noi. Suprafața construită a parcării este de 737,49 m².

Tot aici, Primăria Prundu Bârgăului va realiza și lucrări de reamenajare urbanistică a zonei, modernizarea și amenajarea accesului pietonal și auto, dar și amenajarea unui loc de joacă pentru copii și a unui spațiu verde.