FOTO: Peste 3.000 de oameni s-au înfruptat cu cireșe din Livada TeTa. Porțile livezii rămân încă deschise

Peste 3.000 de oameni au vizitat Livada TeTa în prima săptămână în care a fost organizată cea de-a doua ediție a evenimentului ”Porți deschise la cireșe”. Administratorii livezii spun că evenimentul va continua și zilele viitoare întrucât s-au copt și cireșele din soiul Regina.

”A fost o primă săptămână de vis! Peste 3.000 de persoane ne-au vizitat și au apreciat calitatea și aroma cireșelor din soiul KORDIA. Continuăm să ne bucurăm împreună de magia cireșelor pentru că s-au copt și cireșele din soiul REGINA!”, au transmis reprezentanții livezii, care îi invită pe doritori să meargă în livadă și să se convingă de gustul cireșelor.

Livada poate fi vizitată zilnic (inclusiv în zilele de Rusalii), între orele 09:00 – 19:00.

Taxa de intrare pentru consumul nelimitat de cireșe este de 10 lei, cu excepția copiilor sub 10 ani care beneficiază de intrare gratuită. Pentru cei care doresc să culeagă cireșe pentru acasă, prețul este 10 lei/kg.

Livada TeTa este situată în satul Pinticu din comuna Teaca. Traseu recomandat din Bistrița: Bistrița – Budacul de Jos – Buduș – Șieu – Posmuș-Livada TeTa (acest traseu nu se găsește pe Google Maps deoarece este recent finalizat)

Informații suplimentare sunt disponibile la numărul de telefon: 0741 741 997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!