FOTO/VIDEO: Polițiștii din Bistrița-Năsăud au continuat tradiția și au oferit flori femeilor, inclusiv celor care provin din Ucraina

Ca în fiecare an, de Ziua Internațională a Femeii, polițiștii rutieri din Bistrița-Năsăud au oferit flori, însoțite de urări și gânduri bune, participantelor la trafic. Anul acesta, mici atenții din partea oamenilor legii au primit și femeile din Ucraina.

”Fie că au fost întâlnite în trafic, la volan, ori în taberele organizate în județ, gândurile polițiștilor s-au îndreptat, mai ales către mamele din Ucraina. Le-au urat la mulți ani, le-au dăruit flori și le-au încurajat că totul va fi bine”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au profitat de ocazie și le-au transmis doamnelor și domnișoarelor participante la trafic sfaturi preventive care să le ferească de evenimente rutiere nedorite.

Este deja o tradiție ca în fiecare an, de Ziua Internațională a Femeii, polițiștii bistrițeni să organizeze o astfel de acțiune în trafic.

Acțiunea de anul acesta a beneficiat de sprijinul Asociației Internațională a Polițiștilor- Regiunea Bistrița-Năsăud, Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual și Corpului Național al Polițiștilor.

”La mulți ani, femei din lumea întreagă! Să fiți sănătoase, iubite și prețuite! O primăvară frumoasă!”, a mai transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

error: Content is protected !!