FOTO: Porți deschise la plimbare printre cireșii înfloriți din Livada TeTa

Au înflorit cireșii în Livada TeTa din localitatea Pinticu, astfel că livada își deschide, duminică, porțile pentru iubitorii de natură care își doresc să aibă parte de o experiență de neuitat.

”Începem sezonul cu o veste bună! În această duminică (14.04.2024) între orele 10:00 – 18:00, Livada TeTa iși deschide porțile pentru iubitorii de natură care își doresc să aibă parte de o experiență de neuitat, fără niciun cost. După o plimbare printre cireșii înfloriți vă puteți răcori cu un pahar de suc de mere rece 100% natural. Psihoterapeuții consideră livezile de cireși adevărate „paradisuri terapeutice”. De altfel, metoda a fost preluată prima dată de elvețieni de la japonezi care au o tradiție seculară – meditația șintoista – sakura fiind tradus prin flori de cireși japonezi”, precizează administratorii livezii.

Livada TeTa este situată în satul Pinticu din comuna Teaca. Locația exactă este disponibilă și pe Google Maps (https://maps.app.goo.gl/WhuDbgn3ev5oC83s8 ). Cei care pleacă din Bistrița sunt sfătuiți să urmeze traseul : Bistrița – Budacu de Jos – Buduș – Șieu – Posmuș – Livada TeTa. Mai multe detalii sunt disponibile la numărul de telefon: 0741 741 997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *