FOTO: Puternic incendiu în localitatea Spermezeu. Flăcările au cuprins o anexă gospodărească și s-au extins și la o casă din apropiere

 

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, la o anexă gospodărească de pe raza localității Spermezeu.

Alarma s-a dat în jurul orei 01:00, iar pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție – Stingere Beclean și de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Spermezeu. S-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Când au ajuns la locul incendiului, forțele de intervenție au constatat că acesta era extins și la o casă din apropierea anexei (un grajd).

 

”Pompierii militari au făcut eforturi pentru protejarea casei de locuit, iar în urma intervenției lor, incendiul a fost limitat la circa 10 mp din acoperișul casei. A ars grajdul în totalitate, fiind găsit cuprins de flăcări în totalitate”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric la anexa care a fost cuprinsă de flăcări.

FOTO: ISU B-N

error: Content is protected !!