FOTO: S-a demolat și fostul punct termic de pe strada Dumbravei

Încă un fost punct termic din municipiul Bistrița a fost demolat, în locul acestuia urmând să fie amenajate noi locuri de parcare.

Punctul termic nr. 18 de pe strada Dumbravei, demolat! Pentru a obține o suprafață de teren destinată amenajării unor noi locuri de parcare, și fostul punct termic de pe strada Dumbravei din municipiu a fost “sacrificat”. Era o clădire dezafectată și insalubră, absolut incompatibilă cu noțiunea de arhitectură urbană, reconfigurarea perimetrului fiind imperios necesară”, a precizat primarul Bistriței, Ioan Turc.

Alte două puncte termice vor fi demolate până la finalul acestui an, fiind vorba despre cele de pe străzile Sucevei și Nicolae Bălcescu.

Anul trecut, alte trei foste puncte termice din municipiu – de pe străzile Rodnei, Petru Maior și Aleea Spătarului – au fost demolate și în locul lor au fost amenajate parcări.

De asemenea, recent, municipalitatea a demolat și punctul termic de pe Aleea Pandurilor, dar și punctele termice de pe strada Axente Sever, Aleea Trandafirilor și Intrarea Cireșului.