FOTO: S-a deschis Expo Bistrița ”Grădină și Ambianță”

În perioada 11 – 14 aprilie, la Bistrița se desfășoară ediția 2024 a Expo Bistrița ”Grădină și Ambianță”, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud. Peste 20 de comercianți participă la expoziția de la care bistrițenii vor putea cumpăra diverse plante și produse pentru casă sau grădină. 

Potrivit organizatorilor, sunt prezenți în zona centrală a orașului 22 de comercianți din Bistrița-Năsăud, precum și din alte județe din țară, inclusiv Timiș sau Botoșani.

”Mulțumesc celor 22 de expozanți care sunt prezenți. Ei sunt sufletul acestei manifestări. (…) Le doresc succes, să aibă cât mai mulți cumpărători. Vreau să plece din Bistrița mulțumiți și să revină și la ediția de anul viitor”, a spus Vasile Bar, președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, care a menționat că pe parcursul acestui an vor mai fi organizate și alte evenimente expoziționale, inclusiv în zona Becleanului.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc joi, în prezența oficialităților și a conducerii Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud. Au participat la deschidere deputatul PSD Daniel Suciu, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, prefectul județului, Teofil Cioarbă, și viceprimarul Bistriței, Sorin Hangan.

Deschiderea acestei expoziții este foarte potrivită. Avem conjudețeni și locuitori ai municipiului care își înfrumusețează nu numai grădinile proprii, dar și spațiile din fața blocurilor de locuințe. Sunt convins că expozanții vor avea și vânzări. E nevoie de un mediu cât mai frumos, de o ambianță cât mai plăcută. Mulțumiri tuturor celor care au făcut eforturi să fie prezenți la Expo Bistrița, atât celor din județul Bistrița-Năsăud, cât și celor din alte județe ale țării“, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Pe parcursul celor patru zile, comercianții vor fi prezenți în zona centrală a orașului unde și-au expus oferta de produse, care cuprinde flori, pomi şi butaşi, produse de artizanat, produse naturiste, dar şi alte surprize.

Expoziția poate fi vizitată după următorul program:

  • joi, 11 aprilie, între orele 12.00 – 19.00;
  • vineri și sâmbătă, 12, 13 aprilie, între orele 10.00 – 19.00;
  • duminică, 14 aprilie, între orele 10.00 – 16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *