FOTO: S-a deschis un nou punct gastronomic local în Bistrița-Năsăud

Un nou punct gastronomic local a fost deschis, luni, în Bistrița-Năsăud.

Noul punct gastronomic local este situat în comuna Poiana Ilvei, poartă denumirea ”La Maria” și aparține familiei Maria și Leon Dănilă.

”Avem o mică fermă și am vrut să valorific produsele, să promovez produsele noastre românești. Îmi doresc ca oamenii să mănânce ceva de calitate și la punctul nostru pot găsi foarte multe preparate, de la găluște, balmoș, zamă de șălate, la cârnaț de porc, brânză de vacă. Gogoașele noastre sunt foarte bune. Avem foarte multe produse”, a spus Maria Dănilă.

Deschiderea Punctului Gastronomic Local ”La Maria” a avut loc luni, în prezența președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a prefectului județului, Teofil Cioarbă, a primarului din comuna Poiana Ilvei, Ioan Scridonesi, și a numeroși invitați.

”Al 15-lea Punct Gastronomic Local – ”La Maria”, din Poiana Ilveiîși deschide larg porțile, cu preparate tradiționale desăvârșite. Felicitări, familiei Maria și Leon Dănilă pentru pasiunea și dedicarea cu care reușiți să aduceți gustul autentic al preparatelor tradiționale românești în farfuriile noastre. Locul acesta minunat este o reflecție a muncii și iubirii voastre pentru tradiție. Felicitări, Elena Bărbos, director al Asociației Produs în Bistrița-Năsăud, pentru tot sprijinul și ajutorul acordat familiei Dănilă, în transformarea acestui vis, în realitate. Punctele Gastronomice Locale pun tradiția în farfurie. La cât mai multe astfel de locuri, în Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud”, a transmis Emil Radu Moldovan.

În Bistrița-Năsăud mai există încă 14 astfel de puncte gastronomice locale, acesta fiind al 15-lea care se deschide în județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!