FOTO: Social-democrații au oferit 1.000 de mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din Bistrița

Social-democrații au organizat vineri, de Mărțișor, o acțiune prin intermediul căreia și-au propus să aducă zâmbete pe chipurile doamnelor și domnișoarelor din municipiul Bistrița.

Acțiunea, la care au participat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu, prefectul județului, Teofil Cioarbă, liderul tinerilor social-democrați din județ, Paul Pop, alături de alți membri ai partidului, s-a desfășurat în mai multe zone ale orașului, social-democrații oferindu-le femeilor mărțișoare, însoțite de urări și gânduri bune.

”PSD Bistrița vă urează o primăvară frumoasă! 1.000 de mărțișoare pentru cele care ne sunt mereu alături!”, a transmis deputatul Daniel Suciu, președintele PSD Bistrița.

Am dăruit și am primit sute de zâmbete astăzi, de la doamnele și domnișoarele din Bistrița. Alături de colegii mei, tinerii social-democrați, de Deputatul Daniel Suciu, Prefectul Teofil Cioarbă si liderul TSD, Paul Pop, am dăruit câte un “🍎 țisor” doamnelor pe care le-am întâlnit în centrul Bistriței. Cu o floare nu se face primăvară, dar o floare vestește venirea primăverii! Vă doresc o primăvară frumoasă, pe măsura zâmbetelor oferite astăzi!”, a transmis și ministrul Bogdan Ivan.

”Tineretul Social Democrat Bistrița Năsăud, împreună cu domnul ministru Bogdan Ivan, domnul vicepreședinte al Camerei Deputaților, Daniel Suciu si prefectul județului, Teofil Cioarba a adus zâmbete pe fețele doamnelor și domnișoarelor din comunitate, oferindu-le mărțișoare cu ocazia venirii primăverii. Sper ca gestul nostru să încurajeze spiritul comunitar și să promoveze tradiția românească a mărțișorului. Această inițiativă nu numai că a întărit legăturile în comunitate, dar a și evidențiat implicarea tinerilor în promovarea solidarității și a tradițiilor locale. O primăvară frumoasă tuturor!”, a transmis președintele tinerilor social-democrați din Bistrița-Năsăud, Paul Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *