FOTO: Stelian Dolha a depus jurământul și a devenit din nou prefectul județului Bistrița-Năsăud

Stelian Dolha a depus din nou jurământul și a devenit prefect al județului Bistrița-Năsăud, funcție în care a fost numit în ședința de Guvern din 2 octombrie 2020.

Am revenit în conducerea Instituției Prefectului pentru a reprezenta Guvernul României și proiectele acestuia, dar și pentru că din această funcție mă pot implica cel mai bine, în momentul de față, pentru a sprijini locuitorii din Bistrița-Năsăud, în slujba cărora sunt 7 zile din 7. Avem de parcurs un drum anevoios în care să contribuim la transformarea instituțiilor și a relațiilor acestora cu cetățenii, în care trebuie să transparentizăm activitatea lor. Este esențial să punem umărul pentru ca proiectele serioase pentru acest județ să prindă contur”, a transmis Stelian Dolha.

Stelian Dolha a mai fost prefect al județului Bistrița-Năsăud în perioada decembrie 2019 – august 2020, dar a renunțat la această funcție pentru a se putea implica în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie. La acest scrutin, Stelian Dolha a și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, dar s-a clasat pe locul doi, pe primul loc în preferințele alegătorilor fiind Emil Radu Moldovan.

În perioada în care funcția de prefect a fost vacantă, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a fost condusă de subprefectul Eugen Curteanu.

error: Content is protected !!