FOTO: Tânăr din Bistrița, prins asupra sa cu 40 de plicuri cu substanțe interzise

Un tânăr de 25 de ani din Bistrița a fost prins de jandarmi în timp ce avea asupra sa 40 de plicuri cu substanțe interzise, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

În cursul nopții de joi spre vineri, aflați într-o acțiune de patrulare pe strada Calea Moldovei din municipiul Bistrița, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au observat un bărbat care avea un comportament suspect. În urma legitimării/verificării persoanei și a executării controlului corporal preventiv, asupra acestuia au fost găsite 40 de plicuri în care se afla o substanță vegetală de culoare galben-verzui”, a precizat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud.

Pe numele tânărului de 25 de ani din Bistrița au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept (Legea nr.143/2000, art. 4, alin. 1).

Persoana, documentele și plicurile găsite asupra acesteia au fost predate polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor.

FOTO: Jandarmeria Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *