FOTO: Teren de pe strada Bistricioarei, transformat în parcare provizorie. ”Avem o suprafață foarte generoasă pe care se poate parca gratuit”

Primăria Bistrița a pus piatră pe un teren de pe strada Bistricioarei pe care îl deține și pe care intenționează să construiască o parcare supraetajată, iar primarul Ioan Turc a anunțat că șoferii își pot parca mașinile în această zonă până când vor fi demarate lucrările la viitoarea parcare.

Am amenajat terenul de pe strada Bistricioarei, teren care a revenit în proprietatea Primăriei Bistrița după ce fosta administrație PSD l-a transmis Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Acolo urma să fie edificată o parcare, nu s-a întâmplat acest lucru, așa că am solicitat terenul înapoi pentru ca Primăria Bistrița să se ocupe de edificarea unei parcări. Până una-alta, am demolat punctul termic de pe acel teren. Ce a rămas acolo e vorba despre punctul trafo. Facem amenajări în așa fel încât punctul trafo să arate cât de cât decent. În zonă am pus blocaj de piatră, l-am cilindrat, avem o suprafață foarte generoasă pe care se poate parca gratuit. Încap foarte multe mașini în respectivul loc de parcare. În încurajez pe bistrițeni ca și de Zilele Bistriței să parcheze pe terenul proprietatea municipalității de pe strada Bistricioarei”, a spus primarul în funcție al Bistriței, Ioan Turc, într-o conferință de presă susținută miercuri.

Municipalitatea va proceda în același mod și în privința unui teren de pe strada Lupeni pe care intenționează să amenajeze o parcare cu circa 100 de locuri.

”Suntem cu documentația în pregătire pentru amenajarea parcării de pe strada Lupeni, pe un teren ce aparține Bisericii Romano-Catolice. Vom proceda la fel cum am procedat și pe Bistricioarei. Urmează să mai am o întâlnire cu părintele paroh și cu cei din conducerea administrativă a bisericii și am toată încrederea că și acolo vom putea să facem exact ce am făcut pe strada Bistricioarei”, a completat Ioan Turc.

Pe terenul de pe strada Bistricioarei, municipalitatea își propune să realizeze o parcare supraetajată cu circa 300 de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!