FOTO/VIDEO: AUR Bistrița-Năsăud și-a lansat o parte dintre candidații la alegerile locale din 9 iunie

AUR Bistrița-Năsăud

AUR Bistrița-Năsăud și-a lansat duminică, la Palatul Culturii din municipiu, în prezența a numeroși simpatizanți, o parte dintre candidații propuși pentru alegerile locale din 9 iunie.

În deschiderea evenimentului de lansare a candidaților, coordonatorul județean al AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, s-a adresat celor prezenți și le-a transmis un mesaj.

Dragoș Hârjoabă, președinte AUR Bistrița-Năsăud: „Țara asta este condusă de oameni slabi de mai bine de 30 de ani”

”A venit vremea în care trebuie să spunem adevărul, adevărul gol-goluț. Ani de zile nu m-am implicat în politică și nu am făcut-o pentru că am crezut că este o mizerie. Mulți mi-au spus că, dacă intri în troacă, te vor mânca porcii. Este adevărat. În politică este foarte multă mizerie, mai multă decât îmi puteam vreodată imagina. (…)

Astăzi, suntem aici oameni mai vechi și mai noi, oameni care au trecut și prin alte partide sau care sunt boboci în clasa pregătitoare în politică. De ce? Pentru că cea mai mare pedeapsă pentru neimplicarea în politică este că ajungem să fim conduși de cei inferiori nouă. Și asta se întâmplă de mai bine de 30 de ani.

Țara asta este condusă de oameni slabi de mai bine de 30 de ani, de trădători, de corupți, de oameni care și-au pus interesele lor pe primul loc și interesul țării nu l-au pus nici măcar pe ultimul loc.

Ce s-a întâmplat de la Revoluție și până acum poate fi rezumat în trei cuvinte: trădare de țară. Un popor care alege să voteze impostori, care alege să voteze corupți, hoți și trădători nu este o victimă, ci un complice, iar noi nu mai vrem să fim complici.

Astăzi suntem aici pentru a ne lansa dintre candidații noștri. Oare sunt aceștia cei mai buni politicieni din lume? Cu siguranță nu, dar pot spune despre ei că sunt români care au intrat în politică pentru un vis, pentru visul ca noi, românii, să fim din nou stăpâni în țara asta”, a spus Dragoș Hârjoabă, președinte AUR Bistrița-Năsăud.

Dragoș Hârjoabă a prezentat candidații AUR Bistrița-Năsăud: Ovidiu Florean la Județ și Rodica Dobraniș la Primăria Bistrița!

Ulterior, coordonatorul județean al AUR Bistrița-Năsăud a anunțat o parte dintre candidații propuși pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

Astfel, au fost prezentați principalii candidați ai formațiunii politice: Ovidiu Florean, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, și Rodica Dobraniș, candidat la funcția de primar al municipiului Bistrița.

Ovidiu Florean: „a venit momentul să vină AUR și să îi pună la punct de tâlhari!”

Anul 2024 va fi un an de răscruce în tot ceea ce înseamnă politică românească. După 34 de ani în care partide ca PSD, PNL, USR, UDMR și alte partide și-au bătut joc de România, a venit momentul să vină AUR și să îi pună la punct de tâlhari. (…) Am fost senator PNL aproape un an de zile și mi-a fost rușine când am văzut ce a putut să facă acest partid.

L-au dat afară pe Orban ca să poată să facă blat cu PSD. PNL a luat-o la stânga, dar eu am rămas de dreapta și acum sunt mândru să fac parte din partidul Alianța pentru Unirea Românilor. (…) Acum, după 34 de ani, a venit momentul ca AUR să facă ordine și să restabilească normalitatea în România. (…) Referitor la județ, am doi contracandidați putred de bogați – Emil Radu Moldovan, baronul județului, respectiv Robert Sighiartău, un copil de bani gata care după 8 ani de București s-a trezit că s-a îndrăgostit dintr-o dată de județul ăsta. (…)

Singurul partid care poate aduce echilibrul, care poate face ordine și care îi poate pune la punct pe tâlhari este AUR și vă garantez acest lucru. (…) George Simion și echipa AUR sunt obligați și au datoria morală să aducă din nou în normalitate această țară. Și o vom face. PSD, PNL, țineți-vă bine că în 2024 nici nu o să vă vină să credeți ce o să pățiți!”, a spus Ovidiu Florean – candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean din partea AUR Bistrița-Năsăud.

Rodica Dobraniș, discurs despre prioritățile pentru Bistrița!

Bistrița are nevoie de fiecare dintre noi, are nevoie de antreprenori, de oameni harnici, competenți. Bistrița are nevoie de progres, de o administrație corectă. Noi, bistrițenii, trebuie să fim ascultați, iar toate astea le putem avea acum.

Eu nu vreau să vă cumpăr votul, eu vreau să vă câștig încrederea și abia apoi votul. (…) Sunt 30 de ani de când am început să muncesc. Am făcut-o de jos, am ars toate etapele, am urcat toate treptele. Uneori am fost obligată să și cobor, dar poate din această cauză sunt acum aici. (…) Azi caut să dau ceva înapoi acestei comunități, din tot ceea ce am primit până acum, din toate cunoștințele pe care le-am acumulat împreună cu bistrițenii mei. (…)

Nu pot să vin să vă amăgesc cu promisiuni mincinoase. Cei care mă cunosc știu că eu nu pot minți și nu aș face-o pentru nimic în lumea asta. Vreau să vin să fac bine acestui oraș, iar dacă o să am susținerea voastră, binele ăsta se poate transforma într-un bulgăre care, rostogolindu-se peste tot, va crea la final o avalanșă de bine”, a precizat Rodica Dobraniș, candidat de primar din partea AUR Bistrița-Năsăud.

Rodica Dobraniș, despre prioritățile sale pentru Bistrița!

Voi evalua situația pe care mi-o va lăsa administrația anterioară pentru a înțelege pe deplin nevoile acestui oraș. Voi analiza atent criza uriașă a parcărilor și blocajul rutier din centrul orașului pentru a identifica soluțiile corecte.

Sunt conștientă de impactul negativ pe care aceste probleme îl au asupra vieții noastre, a tuturor, îl simt și eu zilnic, motiv pentru care vreau să ne concentrăm toate eforturile pentru a dezvolta proiecte corecte, eficiente și necesare, proiecte care să ne facă viața mai ușoară și fiecare bănuț să fie corect gestionat, cheltuit și justificat.

De asemenea, calitatea trebuie să primeze. Bistrițenii au nevoie de tot ceea ce este mai bun. În plus, intenționez să pot declanșa realizarea unei centuri a orașului. Este primordială pentru toată lumea, inclusiv pentru mobilitatea noastră. Toate aceste inițiative și multe altele vor face parte dintr-un plan generos de dezvoltare urbană pe care îl voi prezenta și îl voi analiza împreună cu toți bistrițenii pentru a ne asigura că vom putea crea ceva durabil și echilibrat în orașul nostru“, a adăugat Rodica Dobraniș.

Candidații AUR Bistrița-Năsăud, lansați în campanie!

În cadrul evenimentului au mai fost lansați următorii candidați:

  • Levi Aurelian Gavrilaș – candidat la funcția de primar al comunei Chiuza;
  • Loredana Baltă – candidat la funcția de primar al comunei Dumitrița;
  • Augustin Borș – candidat la funcția de primar al comunei Maieru;
  • Darius Ciprian Iușan – candidat pentru un mandat de consilier municipal;
  • Honoria Maria Rațiu – candidat pentru un mandat de consilier județean.

„AUR-iștii” au ieșit în oraș! Marș pe străzile din Bistrița!

După prezentarea candidaților, susținătorii AUR au pornit într-un marș pe străzile din Bistrița, de la Palatul Culturii și până în zona Han.

Facem acest marș până la Han, acolo unde bannerul candidatei noastre Rodica Dobraniș a fost blocat de o construcție a partidului comasat. Vrem să le arătăm că suntem mulți și să le arătăm că ne pasă, atât de cei ai noștri, cât și de Bistrița”, a completat Dragoș Hârjoabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *