FOTO/VIDEO: Bărbat blocat în cabina unei betoniere care s-a răsturnat pe raza localității Sărata

Un bărbat de 59 de ani a scăpat cu viață după ce a rămas blocat în cabina unei betoniere la volanul căreia se afla și care a fost implicată într-un accident rutier. Betoniera s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar șoferul a fost scos din cabină de pompierii militari.

Accidentul s-a produs pe DJ 154, pe raza localității Sărata din județul Bistrița-Năsăud, în jurul orei 13:00. Șoferul betonierei a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, șoferul a rămas blocat în cabină, fiind solicitată intervenția echipajelor medicale pentru a îi acorda primul ajutor victimei.

La fața locului au fost alocate două echipaje de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Victima a fost extrasă de către pompieri militari după ce au înlăturat parbrizul. Extracția a durat 5 – 7 minute. De asemenea, pompierii au luat măsurile de apărare împotriva incendiilor, în urma accidentului fiind scurgeri importante de combustibil. Betoniera era încărcată” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU B-N.

Bărbatul va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri de specialitate.

Pacientul de 59 ani a fost preluat de un echipaj cu medic și va fi transportat la spital pentru mai multe investigatii de specialitate. El prezinta traumatism cranio-facial, fractură de umar drept și multiple escoriații și plagi la nivelul feței și a membrelor superioare” a adăugat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

La fața locului intervin și polițiștii Serviciului Rutier, care efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

error: Content is protected !!