FOTO/VIDEO: Bărbat din Bistrița, arestat preventiv pentru trafic internațional de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Potrivit DIICOT, măsura a fost dispusă după ce, la data de 10 iunie 2023, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce transporta, pe cale terestră, un colet ce conținea droguri de risc. Coletul, provenind din Spania, conținea cantitatea de un kilograme canabis. De asemenea, au mai fost ridicate din posesia inculpatului 3 plicuri cu ziplock, în care se afla o cantitate de drog de mare risc 3-CMC, un telefon mobil și o sumă de bani în lei.

La data de 11 iunie 2023, bărbatul a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița – Năsăud.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștii Biroului de Ordine Publică și Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița și a luptători Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!