FOTO/VIDEO: Bistrița găzduiește etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne

Municipiul Bistrița găzduiește, în perioada 9 – 11 aprilie, etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne. 

Competiția se desfășoară în Sala Olimpică ”Gheorghe Bozga” din Bistrița și reunește peste 100 de participanți din întreaga țară, angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

Etapa finală se desfășoară pe următoarele categorii de vârstă: până la 35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani, bărbați și femeiPe perioada competiţiei, arbitrajul va fi coordonat de către Marian Filipaş.

Deschiderea oficială a competiției a avut loc marți, în prezența inspectorilor șefi ai Inspectoratelor Județene de Poliție, Jandarmerie și Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și a conducerii Clubului Sportiv Municipal Bistriţa.

La acest campionat participă echipe formate din jandarmi, polițiști, pompieri și polițiști de frontieră din toată țara. Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române participă 26 de jucători, dintre care doi sunt reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – plt. maj. Măgurean Gabriel și sg. maj. Moldovan Alin.

Joi, 11 aprilie, începând cu ora 12.30, în prezența reprezentanților autorităților publice locale, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor.

Competiţia este organizată de către Centrul Cultural al MAI, împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bistrița” al județului Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Gelu Voievod” Bistriţa-Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa şi Asociaţia Sportivă Club Dinamo 6 Bistriţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *