FOTO/VIDEO: De 8 Martie, angajații MAI au oferit flori doamnelor și domnișoarelor din Bistrița

Angajații Ministerului Afacerilor Interne au organizat vineri, de 8 Martie, o acțiune diferită de cele pe care le desfășoară în mod obișnuit, propunându-și să aducă zâmbete pe chipurile doamnelor și domnișoarelor.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, acțiunea a fost organizată în contextul Zilei Internaționale a Femeii și s-a desfășurat în zona centrală a municipiului Bistrița.

”Forțele MAI de la nivel județean au „descins” în această dimineață pe Pietonalul Liviu Rebreanu! Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, jandarmii, polițiștii, pompierii, reprezentanți ai Agentiei Antidrog și ai Instituției Prefectului au împărțit zâmbete și flori tuturor doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit pe Pietonalul Liviu Rebreanu. La mulți ani tuturor, fie că sunteți mame, bunici, soții sau fiice! O primăvară plină de împliniri și bucurie alături de cei dragi!”, a transmis Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Gabi, Paul și Ema, alături de colegii din celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor interne au avut plăcuta misiune de a aduce un zâmbet în plus pe chipurile doamnelor și domnișoarelor. La mulți ani, mamă, soție, bunică, soră, prietenă! Vă iubim!”, a transmis și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Ziua Internaţională a Femeii, marcată în fiecare an la 8 martie, este sărbătorită în multe ţări din întreaga lume. Este o zi în care femeile sunt recunoscute pentru realizările lor fără a ţine cont de deosebiri, fie că sunt naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!