Sursa foto: www.presidency.ro

FOTO/VIDEO: Înaltă distincție conferită de președintele României Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat, joi, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, mai multe personalităţi civile și instituții cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Printre instituțiile care au primit distincții s-a numărat și Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița.

Președintele României a conferit Ordinul ”Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obținute în procesul de formare intelectuală și umană a tinerelor generații, demonstrând astfel calitatea învățământului preuniversitar românesc.

Distincția a fost înmânată de președintele Klaus Iohannis directorului unității de învățământ, Monica Halaszi.

”Un rol important în obținerea acestei distincții l-au avut și proiectele europene implementate în ultimii ani. Mulțumim tuturor celor care, prin atitudinea lor, au făcut acest eveniment posibil. Elevii, profesorii (de la fiecare nivel de învățământ), personalul didactic auxiliar, personalul nedidactic, părinții”, a transmis conducerea Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița.

Vă felicit şi trebuie să vă spun că mi-a făcut mare plăcere să vă decorez. Proveniţi din mediul educaţional, sanitar şi de cercetare şi cu ocazia sărbătorii naţionale am decis să vă acord aceste distincţii persoanelor, respectiv instituţiilor, dar cum persoanele sunt parte din echipe în instituţii şi instituţiile sunt conduse de echipe şi persoane, cred că vă daţi seama că, în realitate, reprezentaţi astăzi întregul mediu în care vă desfăşuraţi activitatea. În acest sens, felicitări dumneavoastră, colegelor şi colegilor dumneavoastră, elevelor şi elevilor cu care lucraţi! Vă doresc multă sănătate şi, cu ocazia zilei de Sfântul Andrei şi mâine, de Zi Naţională, vă doresc un călduros ‘La mulţi ani!'”, a spus şeful statului la finalul ceremoniei de la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *