FOTO/VIDEO: Încărcat cu daruri, Moș Crăciun a ajuns deja la copiii pompierilor și jandarmilor din Bistrița-Năsăud

Moș Crăciun și-a început misiunea magică și a ajuns deja cu daruri la copiii pompierilor și jandarmilor din Bistrița-Năsăud.

Pe parcursul zilei de miercuri, 21 decembrie, cu tolba plină de cadouri, Moșul a poposit la Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, unde a fost așteptat cu sufletul la gură de un număr mare de copilași care i-au pregătit colinde și poezii.

Însă, pentru că la Bistrița nu a nins și nu este zăpadă, Moșul nu a putut veni cu sania trasă de reni, dar a apelat la alte mijloace.

Astfel, la sediul Jandarmeriei Bistrița-Năsăud, el a fost adus cu o maşină de  intervenţie.

Moșul a fost așteptat cu mare bucurie și emoție de către copiii cadrelor din Inspectoratoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud. Având în vedere că a venit încărcat cu multe daruri, jandarmii au ieşit în întâmpinarea acestuia cu maşina de intervenţie. Cu o colindă, un cântecel sau o poezie, toţi copiii s-au bucurat de întâlnirea mult așteptată! După ce a ascultat ce au avut de zis cei mici, Moș Crăciun le-a împărţit tuturor copiilor cadouri şi le-a urat sărbători fericite alături de toți cei dragi”, a transmis Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

De asemenea, spre seară, Moș Crăciun a ajuns și la sediul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, acesta fiind coborât în mijlocul copiilor cu ajutorul autospecialei cu scară de intervenție din dotarea pompierilor.

Ca să îi facă bucurie Moșului, copiii i-au cântat colinde și i-au recitat poezii. Apoi au primit cu încântare darurile oferite de Moș Crăciun.