FOTO: Incendiu la acoperișul unui bloc din Lechința. 15 persoane s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la acoperișul unui bloc din localitatea Lechința, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Nu au existat victime, dar un număr de 15 persoane s-au autoevacuat din imobil.

La fața locului au fost direcționați pompierii militari de la Punctul de Lucru Lechința și de la Detașamentul Bistrița.

”Din fericire, incendiul a fost localizat în limitele găsite datorită intervenției prompte a pompierilor de la Punctul de Lucru Lechința, astfel acoperișul imobilului și apartamentele de la etajul II au fost salvate. De asemenea, mai multe persoane, civili, s-au mobilizat în primele momente și au sprijinit intervenția, ajutând la limitarea considerabila a pagubelor materiale. Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la podul construit din lemn al imobilului regim de înălțime parter plus două etaje, cu destinația locuințe colective.
Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 20-30 mp constând într-o magazie în care era improvizată o afumătoare. Din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane care să sufere intoxicații cu fum. Aproximativ 15 persoane au ieșit din locuințe pe cont propriu”,
a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii urmează să stabilească și cauza producerii incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *