FOTO/VIDEO: Incendiu la Rebra. Flăcările au cuprins o casă și o anexă

Un incendiu a cuprins, marți dimineața, o gospodărie din localitatea Rebra, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU, alarma s-a dat în jurul orei 05.00, la fața locului fiind direcționate echipaje de la Secția de Pompieri Năsăud. Au fost alocate la caz patru echipaje de pompieri militari cu o autospeciala de intervenție la înălțime, două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Incendiul care se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafață totală desfășurată de aproximativ 200 mp – anexa construită din lemn, parțial acoperișul casei, precum și în interiorul a trei încăperi (două de la etaj, respectiv una de la parter). Incendiul a fost lichidat în limitele găsite“, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

După îndepărtarea efectelor negative (elemente de construcție care prezentau riscul prăbușirii), pompierii au stabilit că incendiului a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric (cablu de alimentare cu energie electrică a anexei).

FOTO/VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *