FOTO/VIDEO: Intervenție dificilă a pompierilor pentru a stinge un puternic incendiu care a cuprins o casă din localitatea Parva. O femeie a suferit un atac de panică

 

Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, pe raza localității Parva.

O casă a fost cuprinsă de flăcări, la fața locului fiind solicitată intervenția pompierilor care să stingă focul.

https://www.facebook.com/ziardebistrita/videos/2289770054635397/

Au intervenit 14 pompieri militari cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. De asemenea, alți 10 pompieri voluntari de la formațiunea din localitate au sprijinit intervenția. Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifesta generalizat, cu flăcări înalte de câțiva metri care amenințau să se extindă la casele învecinate situate la circa 5 metri distanță.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, intervenția a durat aproximativ 3 ore. ”În urma incendiului au ars: acoperișul și mansarda întinse pe o suprafață de aproximativ 160 mp și s-a degradat o încăpere de la parter. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un burlan neprotejat termic al centralei”, a mai completat Marius Rus.

La fața locului a intervenit și unm echipaj SMURD de prim ajutor, întrucât o femeie în vârstă de aproximativ 69 de ani a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul solicitării, dar nu s-a impus transportul ei la spital.

FOTO/VIDEO: ISU B-N

error: Content is protected !!