FOTO/VIDEO: Kaufland a inaugurat un magazin în orașul Năsăud

Kaufland continuă să își extindă prezența la nivelul județului Bistrița-Năsăud. Miercuri, compania a inaugurat un magazin în orașul Năsăud, ajungând astfel la o rețea națională de 178 de hipermarketuri.

Noul hipermarket este situat pe strada Rahovei nr. 3 și a generat peste 60 de locuri noi de muncă, susținând astfel economia locală.

Acest hipermarket se întinde pe o suprafață totală de 5.100 metri pătrați, dintre care aproximativ 2.800 de metri pătrați sunt destinați spațiului de vânzare. Parcarea magazinului are o capacitate de 170 de locuri dintre care 7 pentru persoane cu dizabilități și 5 pentru părinți cu copii. Pentru cei care aleg mijlocele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu acces la stația de încărcare pentru mașini electrice și rastele pentru biciclete.

Noul hipermarket Kaufland Năsăud oferă o varietate de produse pentru toate gusturile și dispune de un raion de legume și fructe, o vitrină cu servire asistată cu o lungime de peste 17 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În plus, în zona Grill din exterior, clienții pot alege dintr-o gamă variantă de preparate gustoase, inclusiv pui rotisat, pulpe de pui, cartofi prăjiți, pui crispy și nuggets, dar și specialități, precum mici, ceafă de porc, cabanoși și cârnați thuringer.

Hipermarketul este dotat cu 14 case de marcat, dintre care 8 express, de tip self check-out. Mai mult, clienții pot folosi serviciul K-Scan pentru a scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș, finalizând plata la casele express.

Galeria comercială oferă accesul la mai multe magazine și servicii, precum fast-food Allegria, casa de schimb valutar Costacos Exchange, un magazin X-Press, drogheria Iusmed Drogherie, un ATM Multibanco, o stație de plată Self-pay și spații de ridicare a coletelor: Easybox, Fanbox și DPD.

Magazinul dispune de nenumărate facilități ecologice cum sunt și automatele de reciclare unde pot depune ambalaje din PET, sticlă și aluminiu. De asemenea, există un spațiu special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase unde clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie.

Magazinul a fost inaugurat miercuri, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Camelia Tabără, a viceprimarului orașului Năsăud, Marius Bodea, dar și a constructorilor.

”Este o realizare foarte bună pentru toată această zonă. Felicit compania Kaufland, un garant al serviciilor de calitate. (…) Ne simțim cu adevărat europeni atunci când participăm la un asemenea moment. (…) Pentru noi toți e un semn de progres, un pas înainte. E o satisfacție mare tot ce înseamnă comerț și asemenea magazine. Până la urmă e o măsură a bunăstării populației. Doamne ajută și să aveți parte numai de împliniri”, a spus Camelia Tabără.

Mulțumim în numele comunității năsăudene și vă felicităm pe toți cei implicați în materializarea acestui proiect. O lucrare la standarde europene, o reconfigurare totală a acestei zone. Competiția naște calitate, iar această investiție aduce plus valoare pentru întreaga zonă a Năsăudului și a Văilor Someșului și Sălăuței. Vă dorim mult succes!”, a spus viceprimarul Marius Bodea.

Programul de funcționare al magazinului va fi cuprins între orele 07:00-21:30 de luni până sâmbătă, respectiv 07:00-19:30 duminica. Cu ocazia inaugurării, clienții sunt așteptați cu promoții speciale la diverse produse.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 178 de magazine în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *