FOTO/VIDEO: Liberalul Eugen Curteanu a depus jurământul și a devenit noul subprefect al județului Bistrița-Năsăud

eugen curteanu ziar de bistrita

Liberalul Eugen Curteanu a depus jurământul de învestire în funcția de subprefect al județului Bistrița-Năsăud. 

La evenimentul de depunere a jurământului au participat mai mulți șefi ai instituțiilor publice deconcentrate din județ, precum și politicieni și chiar foști politicieni din Bistrița-Năsăud.

Depunerea jurământului a început cu intonarea Imnului Național al României, după care ministrul Afacerilor Interne, Marcela Vela, a dat citire hotărârii prin care Eugen Curteanu a fost numit în funcția de subprefect.

https://www.facebook.com/ziardebistrita/videos/178539690049521/

 

După ce a depus jurământul și a devenit oficial subprefectul județului Bistrița-Năsăud, Eugen Curteanu a spus că această numire reprezintă pentru el ”un început de drum”.

”Cred că și eu, și domnul prefect avem același gând: de a păstra și de a îmbunătăți deschiderea Instituției Pefectului către oameni, către cetățeni, pentru că Instituția Prefectului este o interfață între Guvern și cetățean. Îmi doresc să fie nu doar o instituție deschisă, ci și o instituție care să rezolve din punct de vedere al competențelor legale problemele oamenilor și ale instituțiilor deconcentrate, așa cum prevede Codul Administrativ. De asemenea, cred că toți cei aflați în această încăpere putem construi un viitor mai bun pentru județul Bistrița-Năsăud. Pas cu pas și cărămidă cu cărămidă, pentru că peste noapte lucrurile nu se pot schimba fundamental”, a declarat Eugen Curteanu.

https://www.facebook.com/ziardebistrita/videos/181555219584837/

 

În cinstea acestui moment, cei prezenți au ciocnit câte un pahar cu șampanie.

Eugen Curteanu are 45 de ani, iar în trecut a fost consilier juridic la Autoritatea Naţională de Reglementare a Serviciilor Comunitare – ANRSC Bucureşti. De asemenea, a deţinut și funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale.

error: Content is protected !!