FOTO/VIDEO: Mobilizare de forțe pentru acordarea primului ajutor unui bărbat care a suferit un accident în timp ce se afla într-o zonă greu accesibilă din localitatea Bistrița Bârgăului

Un bărbat a suferit, miercuri după-amiaza, un accident în timp ce se afla într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Bistrița Bârgăului, mai multe echipaje intervenind pentru ca victima să poată beneficia de asistență medicală.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 71 de ani din Prundu Bârgăului a căzut și s-a accidentat în timp ce era transportat cu un utilaj forestier, condus de un bărbat de 30 de ani din Bistrița Bârgăului.

În urma leziunilor suferite, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind solicitată intervenția salvatorilor. În zonă au fost direcționați pompierii militari cu mai multe echipaje de intervenție, în sprijin intervenind și un echipaj al Salvamont Bistrița-Năsăud.

Salvatorii au ajuns la victimă și au reușit să o stabilizeze, fiind preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

”Bărbatul prezenta fractură deschisă la un membru superior și traumatism cranian cerebral, era conștient și cooperant. Victima a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO/VIDEO: Salvamont Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *