FOTO/VIDEO: O nouă seară de proteste în fața Palatului de Justiție. Manifestanții au scandat ”Vrem dreptate pentru Dani”

Zeci de persoane s-au adunat și luni seara în fața Palatului de Justiție din municipiul Bistrița și au continuat să se roage și să ceară să se facă dreptate în cazul sportivului Dani Borgovan.

În timp ce sportivul luptă pentru viața sa, fiind internat în continuare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, manifestanții au scandat ”Vrem dreptate!” și au cerut autorităților competente să extindă ancheta în acest caz, inclusiv asupra partenerei de viață a tânărului.

Luni seara, alături de susținătorii lui Dani Borgovan s-a aflat și un grup de motocicliști.

Șirul de proteste va continua și marți seara, când manifestanții plănuiesc să organizeze un marș de protest pe mai multe străzi din oraș.

Mâine, la ora 18:30, vom organiza un marș. Vom porni din fața Tribunalului și vom ajunge până în apropierea Bisericii Sfântul Dumitru din zona spitalului. Ne vom opri în apropierea bisericii și ne vom ruga pentru sănătatea lui Dani și ne vom ruga pentru ca adevărații făptași să iasă și să spună adevărul. Noi nu ne vom opri până când nu se va afla adevărul și cei responsabili vor plăti pentru fapta lor. Nu mi se pare corect ca partenera fratelui meu să rămână în continuare liberă, nejudecată, neluată la răspundere pentru că până la urmă ea a fost cea care a pornit totul, indiferent că e vorba de unul, doi, trei sau mai mulți inculpați. Pionii principali încă se plimbă liberi și noi nu vom avea liniște până când nu se va soluționa această gravă problemă legată de cazul fratelui meu. Cei care au greșit trebuie să plătească”, a spus fratele sportivului.

Reamintim că, în urmă cu mai bine de o săptămână, sportivul Dani Borgovan, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, în urma unui incident petrecut pe scările unui bloc de pe strada Solomon Haliță. În ultimele zile, familia şi prietenii tânărului s-au adunat în fața spitalului şi a Palatului de Justiției și s-au rugat pentru ca sportivul să își revină. Totodată, aceștia au cerut autorităților competente să facă lumină în acest caz. Până în acest moment, doi tineri sunt arestați preventiv în acest caz, ei fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *