FOTO/VIDEO: Organizația Pensionarilor Social-Democrați Bistrița și-a ales noua conducere

Organizația Pensionarilor Social-Democrați Bistrița și-a ales, miercuri, în cadrul unei conferințe care a avut loc la Extensia Bistrița a Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca, noua structură de conducere.

În urma conferinței de alegeri, în fruntea organizației municipale a seniorilor social-democrați a fost desemnat Dumitru Costea.

Sper din toată inima să reușim să fim o organizație unită și să putem promova realizările locale și cele naționale. (…) Sunt mândru că fac parte din marea familie PSD și vă mulțumesc pentru încrederea acordată”, a transmis noul președinte al OPSD Bistrița.

De asemenea, a fost constituit și Biroul Executiv de Conducere al OPSD Bistrița:

• Secretar Executiv: Mureșan Aurelia;

• Vicepreședinți: Coman Grigore, Ferencz Virginia, Vițelaru Viorel, Pantea Ioana, Mircea Alexandru Iulia, Arman Cornelia, Tornea Crăciunița;

• Membri: Fiscutean Cornelia, Hăbălău Toader, Cârlejan Liviuț, Sabău Gheorghe, Tiniș Nicolae, Ignat Ezechil.

Alegerile Organizației Pensionarilor Social-Democrați Bistrița s-au desfășurat în prezența deputaților Daniel Suciu (președinte executiv PSD Bistrița) și Bogdan Ivan (prim-vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud), a primarului orașului Beclean, Nicolae Moldovan (prim-vicepreședinte PSD Bistrița-Năsăud), și a altor reprezentanți din structura județeană de conducere a partidului.

Programul de activitate al OPSD Bistrița pentru perioada 2023-2027 stimulează participarea pensionarilor la viața politică în cadrul partidului, promovează doctrina social-democrată și acțiunea politică a PSD Bistrița. Preocuparea permanentă a OPSD Bistrița este sporirea acțiunilor și activităților în rândul membrilor OPSD, a simpatizanților și membrilor PSD de cunoaștere a programului Politic, Economic și Social al PSD și participarea, în limitele posibilităților, la acțiunile cuprinse în acest program. Având în vedere situația din România, vom continua sprijinirea pensionarilor și a cetățeniilor cu condiții speciale în vederea îmbunătățirii condițiilor de viață și de trai”, a transmis organizația PSD Bistrița.

La Conferința de alegeri a Organizației Pensionarilor Social-Democrați Bistrița au participat circa 200 de delegați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *