FOTO/VIDEO: Percheziții în Bistrița-Năsăud și Suceava într-un dosar de trafic de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, efectuează, pe parcursul zilei de joi, 12 percheziții în județele Bistrița–Năsăud și Suceava. Perchezițiile sunt efectuate la locuințele unor persoane cercetate într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de risc și de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”Cercetările efectuate au stabilit faptul că, începând cu anul 2023 și până în prezent, 9 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc sub formă de substanță cristalină (4-CMC) și substanțe psihoactive (2-MMC), către diverși consumatori”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Specială din cadrul Poliției Române.

Acțiunea se realizează cu sprijinul polițiștilor inspectoratelor de poliție județene Bistrița-Năsăud și Suceava, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița – Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!