FOTO/VIDEO: Percheziţii în mai multe judeţe, inclusiv Bistrița-Năsăud, la traficanţi de droguri

Procurorii DIICOT Cluj, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, efectuează, marţi, 44 de percheziţii domiciliare în judeţele Cluj, Mureş, Bihor şi Bistriţa-Năsăud la traficanţi de droguri de risc şi mare risc.

Conform unui comunicat de presă al DIICOT, în perioada 2022 – iulie 2023, mai multe persoane au comercializat, în mod repetat, în Cluj şi judeţe limitrofe, droguri de risc şi mare risc cu sume cuprinse între 100 şi 500 lei pentru o doză.

Peste 20 de persoane vor fi conduse pentru audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, Timişoara, Mureş, Alba, Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Maramureş, Arad, Satu Mare, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigaţii Criminale şi luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bistriţa-Năsăud.

La activităţi participă şi jandarmii grupărilor mobile Cluj şi Mureş şi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

FOTO/VIDEO: DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *